Jaktia väljer Storigo för Digital Skyltning

Sveriges största butikskedja för jakt- och fiskeutrustning med ett 40-tal butiker från Sjöbo i söder till Kiruna i norr har valt Storigo Digital Signage för att modernisera marknadsföringen i butik.

Storigo har utvecklat en modern och lättanvänd tjänst för att skapa och distribuera innehåll till digitala skyltar. Tjänsten är molnbaserad och kräver inget mer än en vanlig webbläsare för att skapa ett rörligt innehåll. Rörligt innehåll på digitala skärmar får en helt annan uppmärksamhet än traditionella skyltar och detta kommer Jaktia att använda för att förstärka kundresan för sina kunder; få in kunder till butiken, inne i butiken och ut ur butiken.

Med Storigos lösning för digitala skyltar utvecklar vi Jaktia-kedjan vidare. Det skall vara en upplevelse att komma in i en Jaktia-butik. Skyltarna digitaliseras på samma sätt som hela vår verksamhet. Denna lösning som vi nu valt från Storigo har vi valt för den enkelhet som den erbjuder kedjans supportkontor och varje ansluten butik – kort sagt mycket bra lösning för rätt pris” säger Jaktias VD Lars Martinsson

Vi är glada att en kedja som Jaktia väljer vår lösning före andra lösningar. Det är ett kvitto på vår lösning, där fokus ligger på enkelhet och lösningar för kedjor”, säger säljchefen Jonas Nilsson. ”Så fort avtalet med Jaktia presenterades för de anslutna butikerna kom förfrågningar på allt från små produktnära displayer, traditionella digitala skyltar i olika storlekar ända upp till stora videoväggar.” fortsätter Jonas Nilsson.

För mer information, vänligen kontakta:

Jim Sundqvist, VD
+46 70 5795501
jim.sundqvist@storigo.se
Jonas Nilsson, Säljchef
+46 708 211 025
jonas.nilsson@storigo.se

Storigo AB
Storigo AB är ett svenskt IT-företag med säte i Luleå som har utvecklat en molntjänst för kommunikation via publika skärmar. Med fokus på användarvänlighet har man tagit fram en flexibel tjänst som kan användas inom privat eller offentlig sektor för såväl intern som extern kommunikation. Ytterligare information finns tillgängligt via www.storigo.se.

Digital Signage

Hantering av innehållet på digitala skyltar med programvara (Digital Signage) växer starkt i världen och är redan en mångmiljardmarknad. Många företag vill med denna ”platsbaserad media” förmedla relevant information i rätt tid, på rätt plats, till rätt målgrupp. Digital skyltning används av butiker, restauranger, hotell, juridiska personer, och kollektivtrafik, för att nämna några, för att nå ut med reklam, information eller annat relevant innehåll med ett gemensamt mål att leverera riktade budskap.

Comments are closed.

Digital Signage Studio
Svenska