Storigo Signage digitala skyltar

Digitala skyltar för hotell & restaurang

Med digitala skyltar och Storigo Signage Studio kan ni enkelt kommunicera och informera gästerna i hotellet eller restaurangen

8 av 10

... besökare gjorde ett oplanerat köp av vara som presenterades digitalt i restaurangen

35%

Digitala skärmar kan minska den upplevda kötiden med upp till 35%

29,5%

... av kunderna inspireras av digitala menytavlor

+5%

Digitala menyer ökar försäljningen med 5%

74%

... av kunderna säger att en lättläst meny är deras högsta prioritet

Reception

Här är det vanligt att visa hotellets utbud via inspirerande bilder och filmer från hotellets rum, spa, restaurang, konferens, gym, etcetera. Aktuella boendepaket eller kommande event. Presentkort, frukosttider eller kanske vart man ska vända sig om receptionen är obemannad.

Användningsområdet är brett och ofta behöver man mer än en skärm.

Konferens

Boka mötesrum via Storigo Studio och visa upp detta på digitala skärmar för konfererande gäster. Vart företaget ska samlas och vilka tider som gäller under en konferens samt företagets egen information till de anställda.

Någon kanske är månadens säljare eller har gjort en fin insats. Värdegrunder och egen reklam för att stärka ”vi-känslan” och göra konferensen extra lyckad är annat innehåll som kan vara värt att lyfta fram på de digitala skärmarna.

Digitala menytavlor

För restaurangen är den digitala menytavlan uppskattad av både anställda och besökare.

Schemalägga menyerna så att den visar frukostmeny, lunchmeny eller middagsmeny baserat på tid på dagen. Lunchutbudet krymper du med fördel ned för att fokusera på färre rätter, vilket gör det lättare att hinna med och snabbt få ut maten. 

Du kan sälja in lunchkuponger och menyuppköp eller tillbehör till menyerna på ett enklare sätt med digital skärm. Erfarenheterna med digitala menyer inom restaurangbranschen är att man ökar intäkterna genom nyheter och menyuppköp.

Kontakta oss!

Oavsett vad ni har för funderingar kring digital skyltning, tag kontakt med oss så hjälper vi er!

info@storigo.se
+46 920 948 00

Eller fyll i vårt kontaktformulär via Kontakt