Storigo Signage digitala skyltar

Digital skyltning i offentliga miljöer

I offentliga miljöer återfinns bland annat offentlig sektor med kommuner, regioner och myndigheter. Men där kan även förekomma andra aktörer såsom region- och lokaltrafik, kulturella institutioner, idrottsföreningar, mm.

Digital media i offentliga miljöer når
fler personer än video på internet eller Facebook

Informationstavlor

På allmänna platser såsom badhus, stadspark, bibliotek, eller kanske längs gågatan i centrum där syftet är att informera förbipasserande i alla åldrar har man en helt annan möjlighet att nå ut med budskapet via digital skyltning.

Rörliga budskap har enligt tester visat en ökad informationsspridning på 400% jämfört med traditionella skyltar.

Gallerior och handelsplatser

Gallerior och handelsplatser är sociala mötesplatser. Att förstärka upplevelsen och behålla återkommande besökare är ett ständigt jobb för fastighetsägaren och centrumledaren. Event, musik, pop-up-butiker, dofter, och digitala skyltar är vanliga inslag.

De digitala skyltarnas fördelar är många. Man kan sprida information om kommande event och locka in folk till ett senare datum. Som hyresvärd  kan man välja att hjälpa en butik som har det svårt med gratis reklam eller sälja reklam till den det går bra för. Och butiker och företag som inte ligger i exempelvis gallerian har kanske också möjlighet att köpa en plats i reklamslingan på skärmen. Den är alltid på och jobbar konstant med att sprida information och erbjudanden till era besökare.

Idrottsanläggningar

Idrottsanläggningar av olika slag är naturliga mötesplatser i dagens samhälle. Barn, unga och vuxna besöker dessa för eget idrottande eller för att vara åskådare på någon av alla de matcher som spelas på respektive idrottsanläggning.

Digitala skärmar når ut med dina budskap till de som besöker idrottsanläggningarna men du kan även marknadsföra kommande aktiviteter för att locka dit ytterligare besökare.

Kontakta oss!

Oavsett vad ni har för funderingar kring digital skyltning, tag kontakt med oss så hjälper vi er!

info@storigo.se
+46 920 948 00

Eller fyll i vårt kontaktformulär via Kontakt